Tietokoneet vaativaan työkäyttöön - ylivertaista suorituskykyä kilpailukykyiseen hintaan!

Videoeditointi ja sisällöntuotanto, Diamond

Kun paraskaan ei riitä… Tämä videoeditoinnin ja sisällöntuotannon työtietokone on yksinkertaisesti parasta, mitä rahalla saa ostettua. Mikäli budjettisi on rajaton, ja haluat yksinkertaisesti parhaan mahdollisen työkalun videoeditointiin ja sisällöntuotantoon, niin olet juuri löytänyt sen!

Kokoonpantu käsityönä Tampereella parhaista saatavilla olevista komponenteista. Kokonaisuus on mietitty äärimmäisen järkeväksi ja tehokkaaksi, jotta kone palvelisi käyttötarkoituksessaan täydellisesti: kone on ylivertaisen tehokas, kestävä, luotettava ja pitkäikäinen, sekä tarvittaessa myös helposti päivitettävissä.

Soveltuu kaikkein raskaimpiinkin videoeditointeihin ja sisällöntuotantoon (esim. ammattitason elokuvan tekoon) niin nyt, kuin myös kaukana tulevaisuudessa.

Tämä ”parasta mitä rahalla saa” -tason työtietokone videoeditointiin ja sisällöntuotantoon nauttii myös kaikista muista RoyalGamingin merkittävistä eduista, kuten 3 vuoden pitkästä takuuajasta, ja tietokoneen elinikäisestä 10%:n alennuksesta kaikkiin huolto-, korjaus- ja päivitystöihin.

5 199,00 

Suuren kysynnän vuoksi emme valitettavasti vastaanota toistaiseksi uusia tilauksia.

Toimipiste

Sammonkatu 64
33540 Tampere

Aukioloajat

Arkisin klo 10-17

Copyright © 2024 Royal Gaming

var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/5fb694b9920fc91564c8a739/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();