Pelaajilta pelaajille - ylivertaista suorituskykyä kilpailukykyiseen hintaan!

Filosofiamme

Ylivertaista suorituskykyä laadukkaassa paketissa

Royal Gaming -tietokoneemme on valmistettu markkinoiden tehokkaimmista komponenteista, suunniteltu optimaalisiksi ja kasattu käsityönä Suomessa aitojen pelaajien ja IT-ammattilaisten toimesta.

Tehoa vuosiksi eteenpäin

Royal Gaming -tietokoneemme toimitetaan asiakkaalle avaimet käteen -periaatteella käyttövalmiina käyttöjärjestelmä valmiiksi ja puhtaana asennettuna, ilman mitään ylimääräisiä ohjelmistoja tai muuta tietokonetta hidastavaa bloatwarea.

Tehokkaiden, kestävien komponenttien, laadukkaan, järkevän suunnittelun ja perusteellisen, käsityönä Suomessa tehdyn kokoonpanon ansiosta Royal Gaming -tietokoneemme pysyvät suorituskykyisinä pitkälle tulevaisuuteen ja ovat taatusti paras sekä pitkäikäisin mahdollinen hankinta, mitä voitte peliharrastukseen tai työkäyttöön hankkia – kaikki tämä silti kilpailukykyiseen hintaan.

Suomalaista käsityötä

Me Royal Gamingilla olemme tietokoneisiin keskittyneitä ja niihin intohimoisesti suhtautuvia, ja haluammekin tarjota erittäin laadukkaita, tehokkaita ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuja tehotietokoneita kaikille. Järkevästi suunniteltuja ja rakkaudella käsityönä Tampereella kokoonpantuja peli- ja työtietokoneita valmistettuna maailman parhaista ja laadukkaimmista komponenteista. Tällä tavoin toimien pystymme takaamaan myymiemme tietokoneiden laadun, kestävyyden ja tehokkuuden sekä tottakai erityisesti sen, että ne sopivat täydellisesti pelaamiseen ja työkäyttöön, eivätkä jätä ketään kylmäksi.

Kun haluat pelata tai työkennellä kuin kuninkaallinen parhaalla mahdollisella tietokoneella, valitse Royal Gaming!

Ei kompromissejä

Tietokoneemme ovat oikeasti riittävän tehokkaita ja sopivia pelaamiseen sekä vaativaan työkäyttöön. Royal Gaming -tietokoneet on kasattu kauttaaltaan laadukkaista ja tehokkaista osista, järkeävällä suunnittelulla ja pikkutarkalla kokoonpanolla, missä mitään mutkia ei ole oikaistu. Tämän lisäksi tietokoneemme ovat myös kilpailukykyisesti hinnoiteltuja – uskomme, että meidän tietokoneemme on lähes poikkeuksetta edullisempi verrattuna mihin tahansa muuhun tehoiltaan vastaavaan tietokoneeseen markkinoilla!

Koneidemme erittäin pitkä elinkaari on helpotus lompakolle ja ympäristölle. Royal Gaming -tietokoneet on suunniteltu kestämään pitkään laadukkaiden ja tehokkaiden komponenttien sekä kestävän rakenteen ja hyvin suunnitellun jäähdytyksen avulla. Nämä tietokoneet eivät hajoa käsiin, vaan kestävät käyttöä pitkälle tulevaisuuteen.

 

Avaintekijöitä Royal Gaming -pelitietokoneissa ovat

 

Huikea hinta-laatu-suhde

Huikea hinta-laatu taso

Tietokoneemme ovat markkinoiden tehokkaimpia ja laadukkaimpia aitoja tehopakkauksia, missä taatusti riittää potkua! Vastaavaa konetta, samoilla ominaisuuksilla, samaan hintaan et muualta löydä.

Tehokkuus

Ylivertainen tehokkuus

Oikea tietokone oikeaan käyttötarkoitukseen – ylivoimaista laatua ja tehoa vaativaankin työskentelyyn ilman rajoittavia kompromissejä.

Teknologia

Kehittynyt teknologia ja päivitettävyys

Tietokoneemme on varustettu markkinoiden kärkeä olevalla teknologialla ja kestävistä, luotettavista komponenteista. Konepakettien järkevyys, yhteensopivuus ja päivitettävyys on meille tärkeää.

Kustomointi

Koneiden kustomointi

Huomioimme pienimmätkin yksityiskohdat, kuten ledien värin, toiveidesi mukaisesti. Royal Gaming – valinnanvaraa, kustomointia ja yksilöllistä palvelua.

Suomalaisuus

Suomalaista osaamista

Suomessa suunniteltuja ja käsityönä kokoonpantuja laadukkaita tietokoneita – Royal Gaming -tietokoneet on suunniteltu ja kasattu suomalaisten ammattilaisten toimesta.

Huollot

Pitkä takuu ja alennus huoltotöistä

Annamme kaikille tietokoneillemme 36 kuukauden takuun, ja lisäksi ikuisen 10%:n alennuksen kaikista huolto- ja päivitystöistä takuuajan jälkeen.

Royal Gaming -brändin takana on Teknotaikurit

Teknotaiturtit on tietokonehuoltoihin ja -myyntiin keskittynyt vuonna 2011 perustettu tamperelainen yritys. Olemme suunnitelleet, kasanneet ja myyneet tietokoneita siis jo noin vuosikymmenen ajan, ja tässä ajassa olemme keränneet kokemuksen ja vankan osaamisen siitä, millainen on todella hyvä, odotukset täyttävä pelikone, mikä on mukava hankkia joko itselleen tai vaikka lapselleen kovaan pelikäyttöön vuosiksi eteenpäin.

Otamme pelaamisen vakavasti

Tiimimme ovat olleet itse pelaajia aina varhaisesta lapsuudesta lähtien ja käytännössä tietokoneemme suunnittelevat ja kokoonpanevat ihmiset, jotka ovat pelanneet tietokoneilla jo vuosikymmeniä. Otamme tietokoneet ja pelaamisen vakavasti, ja meille on sydämen asia suunnitella ja myydä ihmisille pelikäyttöön tietokoneita, mitkä oikeasti täyttävät ihmisten niille asettamat odotukset, ja millä on mukava pelata nyt ja tulevaisuudessa. Työntekijämme harrastavat myös amatööritason kilpapelaamista paikallisissa LAN-tapahtumissa sekä online-pelien kilpailupelimuodoissa.

Toimipiste

Sammonkatu 64
33540 Tampere

Aukioloajat

Arkisin klo 10-17

Copyright © 2024 Royal Gaming

var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/5fb694b9920fc91564c8a739/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();