Pelaajilta pelaajille - ylivertaista suorituskykyä kilpailukykyiseen hintaan!

Otamme tietokoneet ja pelaamisen vakavasti — tarjoamme erittäin laadukkaat, tehokkaat ja hinnaltaan kilpailukykyiset tehotietokoneet pelaajille.

Tutustu konepaketteihimme       Pyydä tarjous räätälöidystä konepaketista

Pelikoneet

alkaen 699 €

Mitä peliä pelaat?

Löydä oikea kone

Lisävarusteet

Täydellinen paketti

Pelaajilta pelaajille

Royal Gaming -pelitietokoneet ovat alusta loppuun asti pelaamiseen suunniteltuja, tarkoitettuja ja rakennettuja tietokoneita. Pelitietokoneemme on valmistettu markkinoiden tehokkaimmista ja laadukkaimmista komponenteista aitojen pelaajien ja IT-ammattilaisten toimesta. Koneet on kasattu käyttöä vaille valmiiksi käsityönä Suomessa osaavien ja kokeiden ammattilaisten toimesta.

Royal Gaming -tietokone pysyy raskaimmankin pelin tiukimmissa kohdissa mukana ja mallintaa kauniita peliympäristöjä tai massiivisia armeijoita moitteettomasti. Suunniteltu pelaajien toimesta
pelaajille ilman kompromissejä.

Huikea hinta-laatu taso

Pelitietokoneemme ovat markkinoiden tehokkaimpia ja laadukkaimpia aitoja pelitietokoneita, missä taatusti riittää potkua! Vastaavaa konetta, samoilla ominaisuuksilla, samaan hintaan et muualta löydä.

Ylivertainen tehokkuus

Oikea pelitietokone oikeaan käyttötarkoitukseen - ylivoimaista laatua ja tehoa pelaamiseen ilman rajoittavia kompromissejä.

Kehittynyt teknologia ja päivitettävyys

Tietokoneemme on varustettu markkinoiden kärkeä olevalla teknologialla ja kestävistä, luotettavista komponenteista. Konepakettien järkevyys, yhteensopivuus ja päivitettävyys on meille tärkeää.

Koneiden kustomointi

Huomioimme pienimmätkin yksityiskohdat, kuten ledien värin, toiveidesi mukaisesti. Royal Gaming - valinnanvaraa, kustomointia ja yksilöllistä palvelua.

Suomalaista osaamista

Suomessa suunniteltuja ja käsityönä kokoonpantuja laadukkaita tietokoneita – Royal Gaming -pelitietokoneet on suunniteltu ja kasattu suomalaisten ammattilaisten toimesta.

Pitkä takuu ja alennus huoltotöistä

Annamme kaikille pelitietokoneillemme 36 kuukauden takuun, ja lisäksi ikuisen 10%:n alennuksen kaikista huolto- ja päivitystöistä takuuajan jälkeen.

Etsitkö pelitietokonetta, mikä on OIKEASTI laadukas ja tehokas pelaamiseen, ilman kompromissejä? Olet oikeassa paikassa.

Royal Gaming -pelitietokoneet ovat todellisia voimanpesiä niin pelaajille kuin myös ammattikäyttäjille, etenkin media-ammattilaisille, joilla on erityisen suuria tarpeita saada tietokoneeltaan ylivoimaista suorituskykyä sekä korkeita resoluutioita jopa useammalla näytöllä. Pelitietokoneemme sisältävät markkinoiden kehittyneintä teknologiaa, tehokkaimpia komponenttejä sekä tehokkaan, mutta hiljaisen jäähdytyksen. Pelitietokoneitamme on tarjolla niin näyttävillä led-valaistuksilla ja lasi-ikkunoilla varustettuna, kuin myös hillitymmällä ulkonäöllä varustettuna niille, jotka eivät led-valaistuksia kaipaa.

Pelitietokoneemme kotelot ovat tyylikkäitä, näyttäviä ja tarjoavatkin erinomaisen, mutta silti hiljaisen jäähdytyksen ja huikean tietokoneen ulkonäön. Laadukas kotelo ja järkevä jäähdytys ovat yksi tärkeä elementti takaamaan sen, että pelitietokoneemme kestävät pitkään ja omaavat erittäin pitkän elinkaaren – nämä tietokoneet eivät todellakaan hajoa käsiin!

Kaikilla pelitietokoneillamme on pitkä 3 vuoden takuu sekä lisäksi ikuinen 10%:n alennus kaikista takuuajan jälkeisistä huolto- ja päivitystöistä!

Ylivoimaista suorituskykyä, käyttömukavuutta ja tyyliä

Pelitietokoneemme tarjoavat ylivertaisen suorituskyvyn niin pelaajille kuin myös ammattikäyttöön, ja tietokoneemme toimitetaan asiakkaalle avaimet käteen -periaatteella käyttövalmiina puhdas käyttöjärjestelmä valmiiksi asennettuna ilman tietokonetta hidastavia turhia lisäohjelmia ja muuta bloatwarea. Tehokkaiden ja laadukkaiden komponenttien sekä järkevän suunnittelun sekä jäähdytyksen ansiosta Royal Gaming -pelitietokoneet tarjoavat ylivertaisia tehoja aina pitkälle tulevaisuuteen asti – ja kaikki tämä silti kilpailukykyiseen hintaan.

Tietokoneemme ovat vaikuttavia, kauniita, tehokkaita ja laadukkaita. Ne on varustettu tehokkaimmilla ja laadukkaimmilla komponentteillä, mitkä tarjoavat ennennäkemättömät tehot ja nopeuden pelaajan käyttöön. Itse tietokone, ohjelmat ja pelit käynnistyvät todella nopeasti. Kaikki on yksinkertaisesti sujuva, nopeaa ja tietokoneistamme huokuu sellainen tehokkuus, mitä ei markkinoilta muuten löydy. Royal Gaming -pelitietokoneen käyttäminen tuo hymyn käyttäjänsä huulille joka ikinen päivä.

Toimipiste

Sammonkatu 64
33540 Tampere

Aukioloajat

Arkisin klo 10-17

Copyright © 2024 Royal Gaming

var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/5fb694b9920fc91564c8a739/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();