Tietokoneet vaativaan työkäyttöön - ylivertaista suorituskykyä kilpailukykyiseen hintaan!

Tietokoneemme tarjoavat ylivertaisen suorituskyvyn ammattikäyttöön. Koneet on kasattu käyttöä vaille valmiiksi käsityönä Suomessa.

Tutustu konepaketteihimme     Pyydä tarjous täysin räätälöidystä konepaketista

Työkoneet

alkaen 599 €

Mitä ohjelmaa käytät?

Löydä oikea kone

Lisävarusteet

Täydellinen paketti

Tehoa ja laatua

Tietokoneemme tarjoavat ylivertaisen suorituskyvyn ammattikäyttöön, ja tietokoneemme toimitetaan asiakkaalle avaimet käteen -periaatteella käyttövalmiina puhdas käyttöjärjestelmä valmiiksi asennettuna ilman tietokonetta hidastavia turhia lisäohjelmia. Tehokkaiden ja laadukkaiden komponenttien sekä järkevän suunnittelun sekä jäähdytyksen ansiosta Royal Gaming -tietokoneet tarjoavat ylivertaisia tehoja aina pitkälle tulevaisuuteen asti – ja kaikki tämä silti kilpailukykyiseen hintaan.

Tietokoneemme on valmistettu markkinoiden tehokkaimmista ja laadukkaimmista komponenteista IT-ammattilaisten toimesta. Koneet on kasattu käyttöä vaille valmiiksi käsityönä Suomessa.

Huikea hinta-laatu taso

Tietokoneemme ovat markkinoiden tehokkaimpia ja laadukkaimpia aitoja tehopakkauksia, missä taatusti riittää potkua! Vastaavaa konetta, samoilla ominaisuuksilla, samaan hintaan et muualta löydä.

Ylivertainen tehokkuus

Oikea tietokone oikeaan käyttötarkoitukseen - ylivoimaista laatua ja tehoa vaativaankin työskentelyyn ilman rajoittavia kompromissejä.

Kehittynyt teknologia ja päivitettävyys

Tietokoneemme on varustettu markkinoiden kärkeä olevalla teknologialla ja kestävistä, luotettavista komponenteista. Konepakettien järkevyys, yhteensopivuus ja päivitettävyys on meille tärkeää.

Koneiden kustomointi

Huomioimme pienimmätkin yksityiskohdat, kuten ledien värin, toiveidesi mukaisesti. Royal Gaming - valinnanvaraa, kustomointia ja yksilöllistä palvelua.

Suomalaista osaamista

Suomessa suunniteltuja ja käsityönä kokoonpantuja laadukkaita tietokoneita – Royal Gaming -tietokoneet on suunniteltu ja kasattu suomalaisten ammattilaisten toimesta.

Pitkä takuu ja alennus huoltotöistä

Annamme kaikille tietokoneillemme 36 kuukauden takuun, ja lisäksi ikuisen 10%:n alennuksen kaikista huolto- ja päivitystöistä takuuajan jälkeen.

Toimipiste

Sammonkatu 64
33540 Tampere

Aukioloajat

Arkisin klo 10-17

Copyright © 2024 Royal Gaming

var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/5fb694b9920fc91564c8a739/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();