Tietokoneet vaativaan työkäyttöön - ylivertaista suorituskykyä kilpailukykyiseen hintaan!

Kuvankäsittely, Gold

Todellinen kuvankäsittelyn supertietokone; valtavan tehokas työtietokone ilman kompromissejä. Mikäli tarvitset kuvankäsittelyyn parasta mahdollista työkonetta, niin etsintäsi on ohi, olet löytänyt etsimäsi!

Kokoonpantu käsityönä Tampereella parhaista saatavilla olevista komponenteista. Kokonaisuus on mietitty äärimmäisen järkeväksi, jotta kone palvelisi käyttötarkoituksessaan täydellisesti: kone on valtaisan tehokas, kestävä, luotettava ja pitkäikäinen, sekä tarvittaessa myös helposti päivitettävissä.

Soveltuu kaikkein raskaimpaankin kuvankäsittelyyn niin nyt, kuin myös kaukana tulevaisuudessa.

Tämä kuvankäsittelyn supertietokone nauttii myös kaikista muista RoyalGamingin merkittävistä eduista, kuten 3 vuoden pitkästä takuuajasta, ja tietokoneen elinikäisestä 10%:n alennuksesta kaikkiin huolto-, korjaus- ja päivitystöihin.

2 299,00 

Suuren kysynnän vuoksi emme valitettavasti vastaanota toistaiseksi uusia tilauksia.

Toimipiste

Sammonkatu 64
33540 Tampere

Aukioloajat

Arkisin klo 10-17

Copyright © 2024 Royal Gaming

var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/5fb694b9920fc91564c8a739/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();