Tietokoneet vaativaan työkäyttöön - ylivertaista suorituskykyä kilpailukykyiseen hintaan!

3D-mallinnus- ja animointikone, Diamond

Kun paraskaan ei riitä… Tämä 3D-mallinnuksen ja -animoinnin työtietokone on yksinkertaisesti parasta, mitä rahalla saa ostettua. Mikäli budjettisi on rajaton, ja haluat yksinkertaisesti parhaan mahdollisen työkalun 3D-mallinnukseen ja -animointiin, niin olet löytänyt sen!

Kokoonpantu käsityönä Tampereella parhaista saatavilla olevista komponenteista. Kokonaisuus on mietitty äärimmäisen järkeväksi ja tehokkaaksi, jotta kone palvelisi käyttötarkoituksessaan täydellisesti: kone on ylivertaisen tehokas, kestävä, luotettava ja pitkäikäinen, sekä tarvittaessa myös helposti päivitettävissä.

Soveltuu kaikkein raskaimpiinkin 3D-mallinnuksiin ja -animointeihin niin nyt kuin myös kaukana tulevaisuudessa.

Tämä ”parasta mitä rahalla saa” -tason työtietokone 3D-mallinnukseen ja -animointiin nauttii myös kaikista muista RoyalGamingin merkittävistä eduista, kuten 3 vuoden pitkästä takuuajasta, ja tietokoneen elinikäisestä 10%:n alennuksesta kaikkiin huolto-, korjaus- ja päivitystöihin.

4 399,00 

Suuren kysynnän vuoksi emme valitettavasti vastaanota toistaiseksi uusia tilauksia.

Toimipiste

Sammonkatu 64
33540 Tampere

Aukioloajat

Arkisin klo 10-17

Copyright © 2024 Royal Gaming

var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/5fb694b9920fc91564c8a739/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();