Tietokoneet vaativaan työkäyttöön - ylivertaista suorituskykyä kilpailukykyiseen hintaan!

Videoeditointi ja sisällöntuotanto, Gold

Todellinen videoeditoinnin ja sisällöntuotannon supertietokone; mikäli etsit parasta vaihtoehtoa työkoneeksi videoeditointiin, löysit juuri etsimäsi!

Koneen tehot takaavat, että työskentely 4K-ja jopa 8K-materiaalin kanssa sujuu kuin tanssi. Erittäin tehokas, huippuluokan videoeditointikone alle 3000 euron; mahtava diili, mikäli etsit parasta vakavaan videoeditointiin.

Äärimmäisen tehokas, laadukas ja järkevä paketti, missä massiivisen tehokas ja uusinta uutta edustava prosessori sekä näytönohjain, valtava 64gb keskusmuistimäärä ja markkinoiden nopein 2 teran SSD-kovalevy. Virtalähde on laadukas sekä kestävä, ja kotelo eräs tietokonemaailman laadukkaimmista.

Kokoonpantu käsityönä Tampereella parhaista saatavilla olevista komponenteista. Kokonaisuus on mietitty äärimmäisen järkeväksi, jotta kone palvelisi käyttötarkoituksessaan täydellisesti: kone on äärimmäisen tehokas, kestävä, luotettava ja pitkäikäinen, sekä tarvittaessa myös helposti päivitettävissä.

Tämä huipputason videoeditoinnin ja sisällöntuotannon supertietokone nauttii myös kaikista muista RoyalGamingin merkittävistä eduista, kuten 3 vuoden pitkästä takuuajasta, ja tietokoneen elinikäisestä 10%:n alennuksesta kaikkiin huolto-, korjaus- ja päivitystöihin.

2 899,00 

Suuren kysynnän vuoksi emme valitettavasti vastaanota toistaiseksi uusia tilauksia.

Toimipiste

Sammonkatu 64
33540 Tampere

Aukioloajat

Arkisin klo 10-17

Copyright © 2024 Royal Gaming

var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/5fb694b9920fc91564c8a739/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();