Tietokoneet vaativaan työkäyttöön - ylivertaista suorituskykyä kilpailukykyiseen hintaan!

Simulointi ja mallinnus

Aito ”köyhän miehen supertietokone”; hintaa selkeästi alle 10 000 euroa, mutta laskentatehoa löytyy kuin aidosta supertietokoneesta. Tehokkain mahdollinen tietokone, mitä normaaleilta kuluttajamarkkinoilta on ostettavissa. Jos haluat tätä tehokkaamman numeroiden murskaajan, siirrytään seuraavaksi hinnaltaan vähintään kuusinumeroisiin aitoihin supertietokoneisiin.

Mikäli sinulla on tarvetta aivan ylettömän vaativaan laskentaan, simulointiin tai mallinnukseen, mutta et halua ostaa tuollaista yli 100 000 euron supertietokonetta, on tämä RoyalGamingin työtietokone simulointiin ja mallinnukseen paras valintasi: laskentatehoon ja kyvykkyyteen nähden äärimmäisen kohtuullinen hintataso, mutta koneen tehot riittävät äärimmäisen vaativaan laskentaan; kuluttajamarkkinoilta ei ole ostettavissa mitään tämän veroista työtietokonetta, tämä on laskentakyvyltään parasta, mitä rahalla saa.

Soveltuu esimerkiksi virtauslaskentaan, säämallinnukseen, räjähdysten simulointiin/mallinnukseen yms. Supertietokone aidosti vaativaan simulointi- ja mallinnustoimintaan.

Kokoonpantu käsityönä Tampereella parhaista saatavilla olevista komponenteista. Kokonaisuus on mietitty äärimmäisen järkeväksi, jotta kone palvelisi käyttötarkoituksessaan täydellisesti: kone on äärettömän tehokas, kestävä, luotettava ja pitkäikäinen, sekä tarvittaessa myös helposti päivitettävissä.

Tämä todellinen supertietokone nauttii myös kaikista muista RoyalGamingin merkittävistä eduista, kuten 3 vuoden pitkästä takuuajasta, ja tietokoneen elinikäisestä 10%:n alennuksesta kaikkiin huolto-, korjaus- ja päivitystöihin.

8 199,00 

Suuren kysynnän vuoksi emme valitettavasti vastaanota toistaiseksi uusia tilauksia.

Toimipiste

Sammonkatu 64
33540 Tampere

Aukioloajat

Arkisin klo 10-17

Copyright © 2024 Royal Gaming

var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/5fb694b9920fc91564c8a739/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();