Tietokoneet vaativaan työkäyttöön - ylivertaista suorituskykyä kilpailukykyiseen hintaan!

Perus- ja Office-käyttö sekä sähköinen taloushallinto, Silver

Ammattilaisen valinta tietokoneen peruskäyttöön, Office-ohjelmistojen käyttöön sekä sähköiseen taloushallintoon; hyvin kohtuullinen, suorastaan edullinen hinta, mutta erittäin tehokas työtietokone, mikä soveltuu erinomaisesti ammattilaisen tarpeisiin kaikenlaisessa tietokoneen perus- ja toimistokäytössä, sekä sähköisessä taloushallinnossa.

Kokoonpantu käsityönä Tampereella parhaista saatavilla olevista komponenteista. Kokonaisuus on mietitty äärimmäisen järkeväksi, jotta kone palvelisi käyttötarkoituksessaan täydellisesti: kone on tehokas, kestävä, luotettava ja pitkäikäinen, sekä tarvittaessa myös helposti päivitettävissä.

Tämä ammattilaisen Office- ja sähköisen taloushallinnon työtietokone nauttii myös kaikista muista RoyalGamingin merkittävistä eduista, kuten 3 vuoden pitkästä takuuajasta, ja tietokoneen elinikäisestä 10%:n alennuksesta kaikkiin huolto-, korjaus- ja päivitystöihin.

Luotettava/laadukas/kestävä/toimintavarma tietokone perus- ja toimistokäyttöön, kuten taulukkolaskentaan, tekstinkäsittelyyn, internet-selailuun ja vaikkapa kevyeen kuvakäsittelyyn. Hinta vain 899 euroa ja taatusti huoletonta käyttöä pitkälle tulevaisuuteen tämän laadukkaan, varmatoimisen peruskäyttöön tarkoitetun tietokoneen kanssa.

899,00 

Suuren kysynnän vuoksi emme valitettavasti vastaanota toistaiseksi uusia tilauksia.

Toimipiste

Sammonkatu 64
33540 Tampere

Aukioloajat

Arkisin klo 10-17

Copyright © 2024 Royal Gaming

var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/5fb694b9920fc91564c8a739/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();