Tietokoneet vaativaan työkäyttöön - ylivertaista suorituskykyä kilpailukykyiseen hintaan!

Perus- ja Office-käyttö sekä sähköinen taloushallinto, Gold

Suoranainen supertietokone peruskäyttöön, Office-ohjelmistojen käyttöön sekä sähköiseen taloushallintoon; edelleen kohtuullisena pysyvä hinta, mutta äärimmäisen tehokas työtietokone, mikä soveltuu erinomaisesti vaativimpiinkin tarpeisiin kaikenlaisessa tietokoneen perus- ja toimistokäytössä, sekä sähköisessä taloushallinnossa.

Kokoonpantu käsityönä Tampereella parhaista saatavilla olevista komponenteista. Kokonaisuus on mietitty äärimmäisen järkeväksi, jotta kone palvelisi käyttötarkoituksessaan täydellisesti: kone on hyvin tehokas, kestävä, luotettava ja pitkäikäinen, sekä tarvittaessa myös helposti päivitettävissä.

Tämä Office- ja sähköisen taloushallinnon työtietokone nauttii myös kaikista muista RoyalGamingin merkittävistä eduista, kuten 3 vuoden pitkästä takuuajasta, ja tietokoneen elinikäisestä 10%:n alennuksesta kaikkiin huolto-, korjaus- ja päivitystöihin.

Luotettava/laadukas/kestävä/toimintavarma ja myöskin hyvin tehokas tietokone perus- ja toimistokäyttöön, kuten taulukkolaskentaan, tekstinkäsittelyyn, internet-selailuun ja vaikkapa kevyeen kuvakäsittelyyn. Hinta vain 1099 euroa ja taatusti huoletonta käyttöä pitkälle tulevaisuuteen tämän laadukkaan, tehokkaan ja varmatoimisen peruskäyttöön tarkoitetun tietokoneen kanssa.

1 099,00 

Suuren kysynnän vuoksi emme valitettavasti vastaanota toistaiseksi uusia tilauksia.

Toimipiste

Sammonkatu 64
33540 Tampere

Aukioloajat

Arkisin klo 10-17

Copyright © 2024 Royal Gaming