Tietokoneet vaativaan työkäyttöön - ylivertaista suorituskykyä kilpailukykyiseen hintaan!

Perus- ja Office-käyttö sekä sähköinen taloushallinto, Bronze

Tehokäyttäjän valinta tietokoneen peruskäyttöön, Office-ohjelmistojen käyttöön sekä sähköiseen taloushallintoon; hyvin kohtuullinen, suorastaan edullinen hinta, mutta tehokas työtietokone, mikä soveltuu erinomaisesti tehokäyttäjän tarpeisiin kaikenlaisessa tietokoneen perus- ja toimistokäytössä, sekä sähköisessä taloushallinnossa.

Kokoonpantu käsityönä Tampereella parhaista saatavilla olevista komponenteista. Kokonaisuus on mietitty äärimmäisen järkeväksi, jotta kone palvelisi käyttötarkoituksessaan täydellisesti: kone on tehokas, kestävä, luotettava ja pitkäikäinen, sekä tarvittaessa myös helposti päivitettävissä.

Tämä tehokäyttäjän Office- ja sähköisen taloushallinnon työtietokone nauttii myös kaikista muista RoyalGamingin merkittävistä eduista, kuten 3 vuoden pitkästä takuuajasta, ja tietokoneen elinikäisestä 10%:n alennuksesta kaikkiin huolto-, korjaus- ja päivitystöihin.

Luotettava/laadukas/kestävä/toimintavarma tietokone perus- ja toimistokäyttöön, kuten taulukkolaskentaan, tekstinkäsittelyyn, internet-selailuun ja vaikkapa kevyeen kuvakäsittelyyn. Hinta vain 599 euroa ja taatusti huoletonta käyttöä pitkälle tulevaisuuteen tämän laadukkaan, varmatoimisen peruskäyttöön tarkoitetun tietokoneen kanssa.

599,00 

Tuotteen hinta
Lisävalinnat yhteensä
Yhteensä
Pyydä tarjous räätälöidystä paketista »
  • Maksuton toimitus! Toimitusaika 1-2 viikkoa.
  • 3 vuoden (36 kk) takuu
  • Ikuinen 10% alennus kaikista huolto- ja päivitystöistä takuuajan jälkeen
  • Sopii peleille: Kaikki perusohjelmistot, Microsoft Office, LibreOffice, OpenOffice, Netvisor, Procountor, Emce365, Maestro NG, Heeros, Talenom, Fennoa

Toimipiste

Sammonkatu 64
33540 Tampere

Aukioloajat

Arkisin klo 10-17

Copyright © 2021 Royal Gaming