Tietokoneet vaativaan työkäyttöön - ylivertaista suorituskykyä kilpailukykyiseen hintaan!

CAD-suunnittelu, Silver

Ammattilaisen valinta CAD-suunnitteluun. Järkevän hintainen, mutta erittäin tehokas työkone, mikä soveltuu erinomaisesti ammattilaisen tarpeisiin CAD-suunnittelussa niin nyt, kuin kaukana tulevaisuudessa.

Kokoonpantu käsityönä Tampereella parhaista saatavilla olevista komponenteista. Kokonaisuus on mietitty äärimmäisen järkeväksi, jotta kone palvelisi käyttötarkoituksessaan täydellisesti: kone on tehokas, kestävä, luotettava ja pitkäikäinen, sekä tarvittaessa myös helposti päivitettävissä.

Kokonaisuuden kruunaa CAD-suunnittelussa tärkeä nVidia Quadro -ammattilaisnäytönohjain, mikä on ainoa virallisesti tuettu näytönohjain vaativimpiin CAD-suunnitteluohjelmistoihin, ja takaa erinomaisen optimoinnin, ongelmattoman toiminnan sekä parhaan mahdollisen teknisen yhteensopivuuden ja -tuen.

Tämä ammattilaisen CAD-suunnittelun työtietokone nauttii myös kaikista muista RoyalGamingin merkittävistä eduista, kuten 3 vuoden pitkästä takuuajasta, ja tietokoneen elinikäisestä 10%:n alennuksesta kaikkiin huolto-, korjaus- ja päivitystöihin.

2 499,00 

Suuren kysynnän vuoksi emme valitettavasti vastaanota toistaiseksi uusia tilauksia.

Toimipiste

Sammonkatu 64
33540 Tampere

Aukioloajat

Arkisin klo 10-17

Copyright © 2024 Royal Gaming