Tietokoneet vaativaan työkäyttöön - ylivertaista suorituskykyä kilpailukykyiseen hintaan!

CAD-suunnittelu, Gold

Todellinen CAD-suunnittelun supertietokone; äärettömän tehokas työtietokone, mikä soveltuu aivan kaikkein vaativimpiinkin CAD-suunnitteluprojekteihin niin nyt, kuin kaukana tulevaisuudessa. Sisältää tehokkaimman markkinoilla tarjolla olevan nVidia Quadro -ammattilaisnäytönohjaimen, eli yksinkertaisesti parhaan CAD-suunnitteluun suunnatun näytönohjaimen, mitä rahalla vain voi ostaa.

Kokoonpantu käsityönä Tampereella parhaista saatavilla olevista komponenteista. Kokonaisuus on mietitty äärimmäisen järkeväksi, jotta kone palvelisi käyttötarkoituksessaan täydellisesti ilman mitään kompromissejä: kone on ylivertaisen tehokas, kestävä, luotettava ja pitkäikäinen, sekä tarvittaessa myös helposti päivitettävissä.

Kokonaisuuden kruunaa CAD-suunnittelussa tärkeä nVidia Quadro -ammattilaisnäytönohjain, mikä on ainoa virallisesti tuettu näytönohjain vaativimpiin CAD-suunnitteluohjelmistoihin, ja takaa erinomaisen optimoinnin, ongelmattoman toiminnan sekä parhaan mahdollisen teknisen yhteensopivuuden ja -tuen.

Mikäli etsit CAD-suunnitteluun työtietokonetta, mikä on ”parasta mitä rahalla saa”, olet juuri löytänyt etsimäsi.

Tämä CAD-suunnittelun supertietokone nauttii myös kaikista muista RoyalGamingin merkittävistä eduista, kuten 3 vuoden pitkästä takuuajasta, ja tietokoneen elinikäisestä 10%:n alennuksesta kaikkiin huolto-, korjaus- ja päivitystöihin.

6 999,00 

Suuren kysynnän vuoksi emme valitettavasti vastaanota toistaiseksi uusia tilauksia.

Toimipiste

Sammonkatu 64
33540 Tampere

Aukioloajat

Arkisin klo 10-17

Copyright © 2024 Royal Gaming

var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/5fb694b9920fc91564c8a739/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();