Tietokoneet vaativaan työkäyttöön - ylivertaista suorituskykyä kilpailukykyiseen hintaan!

CAD-suunnittelu, Bronze

Tehokäyttäjän valinta CAD-suunnitteluun. Kohtuuhintainen, mutta erittäin tehokas työkone, mikä soveltuu erinomaisesti tehokäyttäjän tarpeisiin CAD-suunnittelussa.

Kokoonpantu käsityönä Tampereella parhaista saatavilla olevista komponenteista. Kokonaisuus on mietitty äärimmäisen järkeväksi, jotta kone palvelisi käyttötarkoituksessaan täydellisesti: kone on tehokas, kestävä, luotettava ja pitkäikäinen, sekä tarvittaessa myös helposti päivitettävissä.

Kokonaisuuden kruunaa CAD-suunnittelussa tärkeä nVidia Quadro -ammattilaisnäytönohjain, mikä on ainoa virallisesti tuettu näytönohjain vaativimpiin CAD-suunnitteluohjelmistoihin, ja takaa erinomaisen optimoinnin, ongelmattoman toiminnan sekä parhaan mahdollisen teknisen yhteensopivuuden ja -tuen.

Tämä tehokäyttäjän CAD-suunnittelun työtietokone nauttii myös kaikista muista RoyalGamingin merkittävistä eduista, kuten 3 vuoden pitkästä takuuajasta, ja tietokoneen elinikäisestä 10%:n alennuksesta kaikkiin huolto-, korjaus- ja päivitystöihin.

1 699,00 

Tuotteen hinta
Lisävalinnat yhteensä
Yhteensä
Pyydä tarjous räätälöidystä paketista »
  • Maksuton toimitus! Toimitusaika 1-2 viikkoa.
  • 3 vuoden (36 kk) takuu
  • Ikuinen 10% alennus kaikista huolto- ja päivitystöistä takuuajan jälkeen
  • Sopii peleille: AutoCAD, TurboCAD, SketchUp Pro, SolidWorks, CATIA, Solid Edge, TinkerCAD, FreeCAD, BlocksCAD, Creo, Fusion 360, OpenSCAD, Rhino, Tekla CAD

Toimipiste

Sammonkatu 64
33540 Tampere

Aukioloajat

Arkisin klo 10-17

Copyright © 2021 Royal Gaming